top of page
Custom Wedding gown, wedding dress, fantasy wedding dress, ilmatarcouture, suvi vallaren, viitta, bridal cape, bridal lace, hääpuku, hääpukusuunnittelija, hääpuvun teettäminen, hääpuku helsinki, hääpuvun teettäminen helsinki, hääpukuompelija helsinki

Hää- ja juhlamuoti

Mittatilaustyönä valmistetut hääpuvut, iltapuvut ja asukokonaisuudet erityisiin hetkiin.

Kuva Marissa Tammisalo, muah Salli Timlin, Malli Tiina Puntala (6).jpg

Iltapuvut

Gaalapuvut

Hääpuvut

Morsiusasusteet

Jumpsuitit

Catsuitit

Asukokonaisuudet

Linnanjuhlapuvut

Mittatilauksen kulku

Mittatilauspuvun tilaus aloitetaan yhteydenotolla. Voit valita itsellesi sopivimman tavan ottaa yhteyttä täältä. 

Voit kertoa yhteydenotossasi, millaisia toiveita ja ideoita sinulla on pukusi suhteen. Toisinaan asiakkaalla on vahvasti näkemyksiä, mitä puvultaan toivoo, ja toisinaan lähdetään hyvinkin tyhjältä sivulta liikkeelle. 

Kerrothan yhteydenotossasi myös juhlasi päivämäärän, jolloin puku tulee ensi kertaa käyttöön. Tämä on tärkeää aikataulun suunnittelussa.

Vastaamme yhteydenottoosi yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa. Saat vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi, mahdollisesti alustavaa hinta-arviota, ja samalla sovitaan ensimmäisestä käynnistä ateljeella.

Huomaathan, että tilaus kannattaa tehdä useampi kuukausi ennen juhlapäivääsi. 

Jos saat kutsun juhliin yllättäen ja puvun aikataulu on tiukempi, otathan yhteyttä pikimmiten.

Esimerkiksi Linnan juhliin puvun valmistusaikataulu on tavallista kiireellisempi, ja aikataulu onkin hyvä sopia ripeästi.

 

Tavallisesti ensimmäisellä käynnillä asiakkaasta otetaan mittoja, sekä käydään asiakkaan kanssa läpi kangasvalikoimaa sekä sovitaan aikataulusta ja yksityiskohdista. Toisinaan käymme jo tässä kohtaa läpi luonnoksia.

Hinta määrittyy suunnitelmien edetessä, ja usein suunnittelutapaamisella saadaan jo tarkempaa käsitystä kokonaishinnasta. Mikäli haluat suunnittelutapaamisella vahvistaa tilauksesi, veloitetaan tässä vaiheessa ensimmäinen maksuerä. Erän suuruus voi olla esimerkiksi 1/4 kokonaishinnasta/hinta-arviosta.

Samalla sovitaan deadline puvun valmistumiselle, sekä varataan aika seuraavalle käynnille.

Voit halutessasi tilata meiltä myös uniikin, pukuusi yhteensopivan hunnun!

Pukuja sovitetaan tilauksen edetessä yleensä 3-5 kertaa, ja sovitusten määrä on tapauskohtainen. Sovituskäyntien yhteydessä voit maksaa pukutilaustasi erissä.

Viimeisellä sovituskäynnillä saat pukusi mukaan käyttövalmiina, huolellisesti höyritettynä ja pakattuna tilavaan, hengittävään pukupussiin. Mittatilauspukujen hoito-ohjeet hieman vaihtelevat, tästä on hyvä keskustella materiaaleja ja työtapoja valittaesssa.

Voit aina tiedustella neuvoja puvun huollon ja pesujen suhteen. Toisinaan pukuja muokataan juhlien jälkeen myös jatkokäyttöä silmälläpitäen.

jasenlogo.png
bottom of page