top of page
Corset, custom corset, corset with lace, hourglass corset, tightlacing corset, overbust corset, korsetti, mittatilauskorsetti, pitsikorsetti, uniikki korsetti, tight-lacing korsetti, korsetti helsinki, korsettiompelimo, säde vallaren

Mittatilauskorsetit

Korsetti on vaate, tai vaatteen osa, jonka tehtävänä on tavallisimmin muotoilla ja muokata kehon siluettia. Laadukkaan korsetin tyypillisiin rakenteisiin kuuluvat nyöritys, kujissa kulkevat metalliluut, sekä usein kiinnitystä helpottava plansetti. 

Korsetin hankintaan voi olla monia syitä. Tavallisimmin korsetti hankitaan juuri kurveja luomaan, ja osaksi persoonallista pukeutumistyyliä. Hyvin istuvalla korsetilla voidaan myös tukea selkää, rintoja ja vatsaa, helpottaa selkävaivoja ja parantaa ryhtiä. 

Korsetti voidaan valmistaa kaikenlaisille vartalotyypeille. Huolellisella kaavoituksella ja sovituksella toteutamme juuri sinun toiveitasi vastaavan korsetin, sukupuolesta, iästä ja koosta riippumatta.

Ilmattaren korsetit valmistetaan eurooppalaisista materiaaleista: hengittävät ja kestävät korsettikankaat, sekä pitkäikäiset plansetit ja luut ovat jokaisen Ilmatar-korsetin perusresepti. Korsetit valmistetaan käsityönä Helsingissä.

Tietoa hinnoista

Korsetin hintaan vaikuttavat keskeisesti korsetin malli, kangaskerrosten määrä, sekä mahdolliset koristelut.

Korsetti on yksinkertaisimmillaankin kaunis ja näyttävä vaate, mutta erilaisten koristelutekniikoiden ja kankaiden yhdistelyn avulla voidaan löytää korsetille rajattomasti uusia ulottuvuuksia. 

Mini

Pienet korsettivyöt, mini-underbust-mallit,

sekä ns. kaulakorsetit alkaen 200€

Classic Curves

- Rinnan alle, alkaen 450€

- Rinnan päälle, alkaen 530€

Useita kangas- ja värivaihtoehtoja!

Hinta sisältää korsetin suunnittelun, sovituksen, korsetin perusmateriaalit, sekä nyörin alle tulevan varjolistan.

Luxury Line

Uniikkien korsettien hinnat määräytyvät aina yksilöllisen suunnitelman (mallin materiaalit, työaika) mukaan, mutta usein hinta on 500 - 900€.

Yksilöllinen ilme voidaan saavuttaa pienilläkin koristeluilla. Näyttävän tyylin ystäville voidaan yhdistellä useitakin eri koristelutekniikoita!

Corset, custom corset, corset with lace, hourglass corset, tightlacing corset, overbust corset, korsetti, mittatilauskorsetti, pitsikorsetti, uniikki korsetti, tight-lacing korsetti, korsetti helsinki, korsettiompelimo

Mittatilauksen kulku

1. Mittatilauskorsetin tilaus aloitetaan yhteydenotolla. Voit valita itsellesi sopivimman tavan ottaa yhteyttä täältä.

Voit kertoa yhteydenotossasi, mikäli sinulla on toiveita ja ideoita omalle korsetillesi. Samalla on hyvä kertoa, jos tarvitset korsettisi tiettyyn ajankohtaan mennessä, esimerkiksi tapahtumaan tai juhlaan. 

Vastaamme yhteydenottoosi yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa, ja tarvittaessa saat tarkempaa hinta-arviota sekä vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi. Samalla sovitaan ensimmäisestä käynnistä ateljeella.

2. Ensimmäisellä käynnillä asiakkaasta otetaan mittoja, sekä käydään asiakkaan kanssa läpi kangasvalikoimaa sekä sovitaan aikataulusta ja yksityiskohdista. Useimmiten tällä tapaamisella vahvistetaan tarkka hinta, jos muutoksia tai tarkennuksia suunnitelmiin ei tule. Ensimmäisellä käynnillä perimme myös ensimmäisen maksuerän, useimmiten esimerkiksi 1/3 korsetin kokonaishinnasta. Samalla on hyvä sopia deadline korsetin valmistumiselle, sekä varata aika seuraavalle käynnille.

3. Toisella käynnillä sovitetaan korsetista kaavasoviteversio, eli ns. prototyyppi. Tässä vaiheessa pystymme viilaamaan tarkemmin korsetin muotoja ja istuvuutta. Käynnillä voi maksaa yhden maksuerän, ja sovitaan seuraava tapaaminen. 

4. Seuraava tapaaminen on tilanteesta riippuen joko valmiin korsetin nouto, tai toinen välisovitus. Useimmiten kolmannella käynnillä asiakas saakin jo valmiin korsetin mukaansa. Korsetin noudon yhteydessä maksetaan viimeinen erä korsetin hinnasta. Saat ohjeet korsetin huoltoon ja puhdistukseen.

5. Voit aina tiedustella neuvoja korsetin huollon suhteen, tiedustella nyörin vaihtoa tai mahdollisia korjaustöitä jo elämää nähneelle korsetillesi. Lähtökohtaisesti korsetti kestää hienosti ahkeraakin käyttöä hyvin pitkään. Jos kuitenkin huollon tarvetta ilmenee, asia kannattaa hoitaa ennemmin kuin myöhemmin - näin mahdollinen korjaustarve pysyy mahdollisimman pienenä.

jasenlogo.png
bottom of page