top of page

Mittatilauskorsetit

Korsetti on vaate, tai vaatteen osa, jonka tehtävänä on tavallisimmin muotoilla ja muokata kehon siluettia. Laadukkaan korsetin tyypillisiin rakenteisiin kuuluvat nyöritys, kujissa kulkevat metalliluut, sekä usein kiinnitystä helpottava plansetti. 

Korsetin hankintaan voi olla monia syitä. Tavallisimmin korsetti hankitaan juuri kurveja luomaan, ja osaksi persoonallista pukeutumistyyliä. Hyvin istuvalla korsetilla voidaan myös tukea selkää, rintoja ja vatsaa, helpottaa selkävaivoja ja parantaa ryhtiä. 

Korsetti voidaan valmistaa kaikenlaisille vartalotyypeille. Huolellisella kaavoituksella ja sovituksella toteutamme juuri sinun toiveitasi vastaavan korsetin, sukupuolesta, iästä ja koosta riippumatta.

Ilmattaren korsetit valmistetaan eurooppalaisista materiaaleista: hengittävät ja kestävät coutil-kankaat, sekä pitkäikäiset plansetit ja luut ovat jokaisen Ilmatar-korsetin perusresepti. Korsetit valmistetaan käsityönä Helsingissä.

Korsettien hinnat

Korsetin hintaan vaikuttavat keskeisesti korsetin malli, kangaskerrosten määrä, sekä mahdolliset koristelut.

Korsetti on pelkistetyimmilläänkin kaunis ja näyttävä vaate, mutta erilaisten koristelutekniikoiden ja kankaiden yhdistelyn avulla voidaan löytää korsetille rajattomasti uusia ulottuvuuksia. 

Classic Curves

- Rinnan alle, alkaen 450€

- Rinnan päälle, alkaen 530€

Useita kangas- ja värivaihtoehtoja!

Hinta sisältää korsetin suunnittelun, sovituksen, korsetin perusmateriaalit, sekä nyörin alle tulevan varjolistan.

Luxury Line

Uniikkien korsettien hinnat määräytyvät aina yksilöllisen suunnitelman (mallin materiaalit, työaika) mukaan, mutta usein hinta on 500 - 900€.

Yksilöllinen ilme voidaan saavuttaa pienilläkin koristeluilla. Näyttävän tyylin ystäville voidaan yhdistellä useitakin eri koristelutekniikoita!

bottom of page